Dr. Mihályi István

szülész- nőgyógyász
Időpontfoglalás

Dr. Mihályi István 1986-ban végzett a budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, ahol kiemelt tanulmányi ösztöndíjban részesült. Az egyetem időszaka alatt sikeres mentőtiszti vizsgát is tett, és egy évig Csepelen mentőegységet vezetett. 

1986 októberétől majdnem 10 éven át a Fővárosi Balassa János Kórház Szülészet-Nőgyógyászat osztályán dolgozott. 1991-ben kiváló eredménnyel szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát tett, majd később -szintén kiváló eredménnyel- szülészet-nőgyógyászati ultrahang licensz vizsgát is szerzett. 

Ismeretei bővítése érdekében az ELTE Jogtudományi Karán két év alatt sikerrel elvégezte az orvos-szakjogász képzést, de az egyre nehezített munkakörülmények miatt a szakdolgozatát még nem védte meg. Szakmai háttérintézménye hosszú évek óta a Szent Margit Kórház. A Doktor úr a Szülészet-Nőgyógyászati osztályon töltötte és tölti szakmai napját, korábban ügyeleti feladatokat is ellátott, operált és szüléseket vezetett. Évek óta részt vállal a Lézer laboratórium munkájában is, ettől az évtől jártassági vizsgával is rendelkezik.

Pilisvörösvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Dr. Mihályi István szülész-nőgyógyász szakorvos, főorvos részére a Pilisvörösvári Szakrendelőben folytatott több mint 3 évtizedes lelkiismeretes gyógyító tevékenysége, szakmai tudása és elkötelezettsége elismeréseként Dr. Réthy Zoltán-díjat adományozott.

Időpontfoglalás

Orvosaink

Foglaljon időpontot budapesti vagy valamely vidéki rendelőnkbe, hogy szakszerű ellátását mihamarabb megkezdhessük!

crossmenu