Adatkezeléshez hozzájáruló nyilatkozat pácienseink részére

Lépés 1 of 4

Nyilatkozat

A CMF Medical Hungary Kft. mint adatkezelő a páciensek személyes és egészségügyi adatait a páciens által igényelt és a kezelőorvossal egyeztetett egészségügyi szolgáltatás nyújtása céljából kezeli. Tekintettel arra, hogy a fenti egészségügyi adatok különleges személyes adatnak minősülnek az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (a továbbiakban: GDPR) 9. cikk (1) bekezdése szerint, a CMF Medical az adatokat a GDPR 9. cikk (2) bekezdés a) és h) pontjában foglalt jogalapokon kezeli. Az adatkezelésre a páciens orvosi vizsgálatra, gyógykezelésre való jelentkezése következtében, a páciens kifejezett hozzájárulása alapján, valamint a CMF Medical az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 136. §-ében foglalt jogszabályi kötelezettsége alapján kerül sor. A CMF az egészségügyi adatokat mindenkor a vonatkozó egészségügyi jogszabályok alapján kezeli. Jelen nyilatkozat aláírásával kifejezetten hozzájárulok, hogy a CMF Medical által nyújtott orvosi ellátás során készült leleteket, eredményeket, más egészségügyi és személyes adatokat a CMF Medical mint adatkezelő az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, illetve adatfeldolgozó részére – a szükséges mértékben – továbbítsa.

Tájékoztatjuk, hogy a fenti hozzájárulás megadása hiányában a CMF Medical az igényelt orvosi ellátást nem tudja megkezdeni.
Nyilatkozom, hogy kapcsolattartási célból hozzájárulok(Kötelező)
Hozzájárulok, hogy a CMF Medical hírlevelet küldjön a megadott emailcímemre, valamint a hírlevélszolgáltatáshoz és a kapcsolódó marketing tevékenységhez szükséges mértékig személyes adataimat kezelje.
crossmenu