Dr. Kuti Ákos

szülész-nőgyógyász
Időpontfoglalás

Dr. Kuti Ákos vagyok, szülész-nőgyógyász. Orvosi diplomámat 2018-ban, a Semmelweis Egyetemen szereztem, summa cum laude minősítéssel. Egyetemi éveim alatt számos területen dolgoztam és kutattam (orvosi képalkotó eljárások, idegsebészet, illetve genetika), melyek mind a jelen hivatásomhoz vezettek el.

A szülészet-nőgyógyászathoz az idegsebészeten végzett munkám során kerültem közelebb és szerettem bele. A terhesgondozás fontosságát és a meddő párok kezelésének problémait az agyalapi mirigy adenomáinak sebészete kapcsán ismertem meg. Innentől kezdve nem volt kérdés számomra, hogy végül a szülészet és nőgyógyászat nemes hivatását választom.

Legfontosabb alapelv munkám során, hogy betegeimnél nyitott és nyugodt környezetet hozzunk létre, melynek során közösen tudjuk megtalálni a páciens számára a legmegfelelőbb és leginkább személyre szabott megoldást. Véleményem szerint, a nőgyógyászati tevékenység egy hosszútávú együttműködést és közvetlen kapcsolatot feltételez mely az orvos és beteg közti bizalomra épül.

Szenvedélyem továbbá az egészségügy modernizálása és fejlesztése, hiszen országunkban is elérhető lehetne egy nyugati színvonalú személyre szabott ellátás. Kollegáimmal közös célként tűztük ki, hogy a CMF Medical Centerben ehhez a minőséghez és színvonalhoz ragaszkodjunk és példát mutassunk.

Fő érdeklődési területeim: a várandósgondozás, meddőségi kivizsgálás, nőgyógyászati laseres kezelések, illetve különböző nőgyógyászati kórképek szerteágazó műtéti megoldásai, mint a minimál invazív beavatkozások (hiszteroszkóp, laparoszkóp), hasi műtétek vagy rövid altatásban végzett kisműtétek.

Tanulmányok

  • 2012-2018 – Semmelweis Egyetem, Általános Orvosi Kar, Summa Cum Laude

Munkahelyek

  • 2018-2020– Szent Pantaleon Kórház Dunaújváros
  • 2020 – Szent Margit Kórház, Szülészeti- és Nőgyógyászati Osztály
  • 2020 – 2021 – Pilisvörösvári Szakrendelő
  • 2021 – 2022 – Szépvölgyi Medical Spa
  • 2022 – Margit Medical Center
  • 2022 – CMF Medical, Pilisvörösvár

Időpontfoglalás

 

Orvosaink

a CMF Medical központjainak jelenlegi vezetői

Foglaljon időpontot budapesti vagy valamely vidéki rendelőnkbe, hogy szakszerű ellátását mihamarabb megkezdhessük!

Copyright © 2023 CMF Medical 
Adatvédelmi Nyilatkozat
cross