Bakonyi Melita

dietetikus
Időpontfoglalás

Az orvoslásban a prevenciót tartja a legfontosabbnak, ezért már egyetemi tanulmányai során is igyekezett megtalálni azokat a lehetőségeket, amelyek által az egészségmegőrzés mellett, betegség megelőzéssel is tudott foglalkozni.

Számos kutatásban vett részt, amelyek segítségével sok száz gyerekhez és fiatalhoz eljutott egészségnevelés céljából. Ilyen volt például Prof. Falusi András TanTudsz (Tanulj, Tanítsd, Tudd!) ifjúsági egészségnevelési programja is, mely az életkori sajátosságoknak megfelelő, innovatív, játékos, célorientált és mérhető egészségnevelő módszerek alkalmazásával törekedett a felnövő generációk egészségesebb életvitelének, egészségtudatosabb magatartásának megalapozására.

Jelenleg is számos hazai és külföldi konferencián, valamint továbbképzésen vesz részt, hogy a legújabb tudományos táplálkozási ajánlásokat alkalmazhassa pácienseinél.

A prevenciónak még nagyobb jelentőséget tulajdonít mióta várandósokkal és leendő szülőkkel foglalkozhat, hiszen ebben az időszakban az édesanya táplálkozása hatalmas hatást gyakorol a gyermek fejlődésére, és a későbbiekben is óriási szerepet játszhat az olyan népbetegségek kialakulásának megelőzésében, mint például az elhízás, vagy a cukorbetegség.

Legfőbb célja, hogy mindenki számára olyan segítséget nyújtson, amely figyelembe veszi a páciens egyéni szükségleteit, életvitelét, egészségügyi állapotát, céljait és preferenciáit.

Szolgáltatások

Időpontfoglalás

Orvosaink

Foglaljon időpontot budapesti vagy valamely vidéki rendelőnkbe, hogy szakszerű ellátását mihamarabb megkezdhessük!

crossmenu